(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon järjestelmäkouluttaja
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Juuri nyt etsimme Tampereen tai Jyväskylän toimipisteeseemme uutta osaajaa taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoon liittyviin prosesseihin sekä asiakkaidemme kouluttamiseen uusien järjestelmien käyttämisessä.

Tehtävä

Etsimämme henkilö opastaa asiakkaitamme Jydacom-tuoteperheeseemme kuuluvien taloushallinnon ohjelmistojen käyttöönotossa. Hän kouluttaa asiakkaan työntekijät käyttämään uutta järjestelmää sekä auttaa heitä kehittämään taloushallinnon toimintatapoja. Koulutukset tapahtuvat kasvokkain asiakkaan toimitiloissa, omissa toimitiloissamme tai etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Tehtävään kuuluu myös pienimuotoista projektinhallintaa – huolehdit, että järjestelmän käyttöönotossa pienet, mutta tärkeät yksityiskohdat tulevat huomioiduksi ja hoidetuksi ajallaan. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Kouluttajamme tekevät tiiviisti yhteistyötä oman organisaatiomme asiakastuen sekä tuotekehityksen kanssa. Yhdessä kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella, jotta tuotteemme ovat kilpailukykyisiä ja tuottavat asiakkaillemme arvoa.

Jos pelkkä numeroiden pyörittely turruttaa, tässä tehtävässä voit yhdistää ainutlaatuisella tavalla taloushallinnon kokemuksesi ihmisläheiseen työskentelyyn asiakkaiden parissa! Anna asiantuntemuksesi loistaa ja auta asiakkaitamme paitsi uuden järjestelmän käyttöönotossa, myös omien taloushallinnon prosessiensa parantamisessa. Lue lisää, mitä taloushallinnon kouluttajana meillä työskentelevä Veera ajattelee työstään: https://www.evry.com/fi/tyopaikat/rakentamisen-toimialafokus-tulee-evrylla-esiin/

Sinä

Taloushallinnon perusprosessit ja käsitteet ovat sinulle tuttuja ja sinulla on mielellään kokemusta Procountor-tietojärjestelmästä. Sopiva koulutustausta tehtävään on ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomi, tai vastaava muulla tavoin hankittu osaaminen. Käytät erilaisia tietojärjestelmiä sujuvasti ja uusien järjestelmien haltuunotto käy sinulta luontevasti.

Olet työssäsi jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa, joten arvostamme sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, halua auttaa ihmisiä, ”lehmän hermoja” sekä johdonmukaista ja selkeää kommunikointitapaa. Nautit, kun saat asiakkaissamme aikaan oivalluksia ja oppimista. Olet myös sopivasti jämäkkä – huolehdit siitä, että koulutukset tapahtuvat aikataulussaan, suunnitelmien mukaisesti ja että saat myös asiakkaamme sitoutumaan yhteiseen kehittämistyöhön.

Suurin osa asiakkaistamme on rakennusalan yrityksiä, joten rakennusalan aikaisempi tuntemus on plussaa, ei kuitenkaan edellytys. Samoin Microsoft Navision -järjestelmän tuntemus on etu.

Millaista meillä on olla töissä?

Pohjoismaiden suurimpana IT-yrityksenä meillä on tarjota asiakkaillemme vahva tarina ja perusta tarjoamillemme ratkaisuille. Jydacom-tuoteratkaisuillamme on vahva markkina-asema rakennusalalla. IT-alan osaamisen ohella meillä onkin myös vankkaa rakennusalan toimialatuntemusta. Alamme kehittyy kuitenkin nopeasti, siksi jatkuva oman osaamisen kehittäminen kuuluukin meillä kaikille.

Työskentelytapamme ovat moderneja ja joustavia, myös etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissämme työilmapiiri, toisten auttaminen ja porukka keräävät toistuvasti parhaat kiitokset. Toimistollamme on rento ilmapiiri, ja yhteiset kahvihetket tai muut piristävät hetket auttavat jaksamaan keskellä kehittyvän toimialamme haasteita.

Näin haet tehtävää

Kouluttajatiimimme esimies Pia Tajakka vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Pian tavoitat sähköpostitse pia.tajakka(@)evry.com tai puhelimitse: 040 5720 883.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 29.3.2019 mennessä.