(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon järjestelmäkonsultti
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi taloushallinnon ja palkanlaskennan ammattilaista järjestelmäkonsultin tehtävään Helsingin toimipisteeseemme. Tässä tehtävässä vastaat sekä tietojärjestelmien käyttöönotoista uusille asiakkaillemme että nykyisten asiakkaidemme järjestelmien käytön jatkokehityksestä ja osaamisen kasvattamisesta. Käyttöönottoprojektit pitävät sisällään suunnittelun, aikataulutuksen, toteutuksen ja loppukäyttäjien koulutuksen. Nykyisten asiakkaidemme osaamisen kasvattaminen ja toiminnan kehittäminen vaatii oma-aloitteisuutta ja halua huolehtia asiakkuuksista sekä kykyä kartoittaa nykyisiä toimintatapoja ja tarjota uusia ratkaisuja.

Tehtävässä onnistuminen vaatii aktiivisuutta, organisointikykyä, joustavuutta sekä tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. Kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet tuovat jokaiseen projektiin omat erityispiirteensä ja haasteensa. Tavallisesti sinulla on samanaikaisesti työn alla useita erilaisia asiakasprojekteja.

Asiakkaamme ovat tyypillisesti tilitoimistoja, mutta mukaan mahtuu myös monien muiden toimialojen yrityksiä. Odotamme sinulta taloushallinnon ja palkanlaskennan osaamista sekä ymmärrystä tietojärjestelmistä ja tilitoimistotoimialasta. Katsomme eduksi mikäli omaat aikaisempaa kokemusta Visma Fivaldi tai Visma Nova järjestelmistä. Tehtävään valittavan henkilön tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin aito intohimo oppia uutta ja halu kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa.

Toivomme, että sinulla on vähintään AMK-tasoinen kaupallinen tai vastaava koulutus ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen osaamista. Viihdyt erinomaisesti asiakasrajapinnassa ja tekemisessäsi korostuu halu auttaa asiakkaita. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen etkä tiukassakaan tilanteessa arkaile. Lisäksi sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvän tiimipelaajan ominaisuuksia. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, ota yhteyttä Mikko Vuorioon puh. 040 591 91 43, seuraavina ajankohtina:
18.12.2018, klo 14-15
20.12.2018, klo 9-10

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian.