(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon järjestelmäkonsultti
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Haemme osaavaan joukkoomme vahvistukseksi taloushallinnon / palkkahallinnon osaajaa

Taloushallinnon järjestelmäkonsultin tehtävään

Työskentelet Visma L7 ohjelmistomme käyttöönottoprojekteissa ja liiketoimintakonsultoinnissa niin uusien kuin nykyisten asiakkaidemme kanssa. Osallistut projektiryhmässä projektisuunnitelmien tekemiseen ja vastaat omalta osaltasi aikatauluista, asiakaskontakteista sekä projektin onnistumisesta. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän joss eri toimialojen asiakkaiden tarpeet tuovat jokaiseen projektiin omat yksilölliset mielenkiintoiset erityispiirteensä. Tyypillisesti sinulla voi olla useita erikokoisia projekteja meneillään samanaikaisesti. Visma L7 tuotteemme asiakasyritykset toimivat pääosin kiinteistö-, urakointi-, energia- ja teollisuustoimialoilla. Työntekijöitä asiakkaillamme on tyypillisesti 50-300 henkilöä. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Tampereella, myös Turku tai Jyväskylä on mahdollinen.

Odotamme sinulta vankkaa taloushallinnon osaamista ja mikäli hallitset myös palkkahallinnon, olet erittäin vahvoilla! Kokemus ERP-järjestelmällä työskentelystä on eduksi, mutta ennakkoluuloton asenne, halu oppia uutta ja intohimo asiakkaan liiketoiminnan kehittämiselle antaa hyvät edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

Toivomme koulutustaustasi olevan vähintään AMK-tasoinen kaupallinen tai vastaava. Englannin ja/tai ruotsin kielitaidon katsomme eduksesi. Viihdyt erinomaisesti asiakasrajapinnassa ja tekemistäsi leimaa halu auttaa asiakkaita. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen etkä tiukassakaan tilanteessa arkaile. Lisäksi sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimipelaajan taitoja sekä aitoa halua oppia uutta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä asiantuntijaorganisaatiossamme. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultointipäällikkö Mauno Penttilä puh. 040 565 9606 seuraavina ajankohtina: ​
Ti​istaina ​26.6. klo 1​5​:00 – 1​6​:00
Perjantaina 29.6. klo 15:00 – 16:00

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 8.7.2018.