(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon järjestelmäasiantuntija
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Etsimme Suomen ulkoistuspalveluiden osto-ja matkareskontrapalvelukeskukseemme Rovaniemelle aikaansaavaa ja osaavaa taloushallinnon järjestelmäasiantuntijaa.

Järjestelmäasiantuntijana tuet taloushallinnon palveluiden tuottamista, sovelluksien päivittäistä käyttöä ja huolehdit sovelluksien teknisestä toimivuudesta. Olet mukana myös järjestelmien ja prosessien kehittämisessä.

 

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • sovelluksien käyttäjätuki, kouluttaminen ja ohjeiden laatiminen
  • palvelutilausten ja -pyyntöjen käsittely sekä käyttäjätunnushallinta
  • kantojen ylläpitotehtävät, testaaminen, häiriötilanteiden hallinta ja tiedottaminen
  • kehittämis- ja käyttöönottoprojektien toteuttaminen

Järjestelmäasiantuntijana viestit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti sidosryhmille sekä tuet omalla toiminnallasi yrityksen strategisten tavoitteiden mukaista järjestelmäkehittämistä.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tietojärjestelmien teknistä osaamista, kiinnostusta ylläpito- ja kehittämistehtäviin, kehittämismyönteistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa sekä myönteistä asennetta muutoksia kohtaan.

Eduksi katsomme taloushallinnon järjestelmien (esim. P2P, IP ja M2) – ja prosessien tuntemuksen, SQL-osaamisen, kokemuksen tuotteistamisesta ja yhtenäisten toimintamallien hyödyistä sekä kokemuksen palvelukeskusympäristössä toimimisesta.

Sinulla on mielellään IT-tradenomi, insinööri (AMK) tai muu soveltuva IT -alan tutkinto. Osaat viestiä sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä suomeksi että englannin kielellä.

Tärkeimpänä ominaisuutena odotamme kuitenkin positiivista ja reipasta asennetta, aktiivista ja joustavaa työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja.  Toivomme myös kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisen asiakaskunnan ja taloushallinnon ammattilaisten parissa. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin lounasedulla, virikeseteleillä, tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä hyvää ergonomiaa tukevan työpisteen ja nykyaikaiset työvälineet. Ymmärrämme myös vapaa-ajan merkityksen, joten tarjoamme työntekijöillemme joustavan työajan.

 

Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Jenni Sukuvaara p. 0400 496 397 tai Vuokko Pääkkö p. 040 508 6755 ke 11.9. klo 9-11 ja ma 23.9. klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.9.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.