(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ja toimistotyön osaajia - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Etsimme useille asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeen alueelle työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin.

Oletko kiinnostunut erilaisista toimistotöistä? Onko vahvuutesi taloushallinnossa tai yleisissä toimistotehtävissä? Asiakkaamme hakevat tähtipelaajia niin lyhyisiin sijaisuuksiin kuin pidempiaikaisiin työsuhteisiin esimerkiksi toimisto- ja taloushallinnon assistenteiksi, palkanlaskijoiksi, kirjanpitäjiksi ja controllereiksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta löytyy jo jonkin verran soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme reipasta työotetta, halua oppia uutta sekä kykyä heittäytyä erilaisiin tehtäviin, joita toimistoympäristössä tulee vastaan. Sinulta sujuvat rutiininomaiset työt, mutta viihdyt myös vaihtelevissa ja vaativammissa tehtävissä. Teet työtäsi asiakaspalveluhenkisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. 

Lisätietoja antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana.

Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen 23.4.2019 mennessä rekisteröitymällä Kaislanet-palveluun osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Kartoitamme hakijoitamme jatkuvasti ja olemme aktiivisesti yhteydessä avautuvien työmahdollisuuksien tiimoilta.