(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ja markkinoinnin assistentti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Kilpimaa Viemärihuolto Oy:lle osa-aikaista TALOUSHALLINNON JA MARKKINOINNIN ASSISTENTTIA.

Työnkuvasi tulee olemaan taloushallinnon ja markkinoinnin avustavia tehtäviä, kuten monipuoliset toimistotehtävät, sosiaalisen median sisällöntuotantoa sekä avustavia mainos- ja myyntimateriaalien tuottamista. Assistenttina tulet työskentelemään 2-3 arkipäivää viikossa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta ja/tai koulutusta taloushallinnon sekä markkinoinnin työtehtävistä. Sosiaalisen median käyttäminen on sinulle tuttua ja sinulta löytyy ideoita ja rohkeutta sen käyttämiseen. Sisällöntuotanto sekä mainos- ja myyntimateriaalien tuottaminen on sinulle mielekästä ja koet olevasi parhaimmillasi näiden parissa. Etsimämme henkilö innostuu uusista asioista, on oma-aloitteinen ja omaksuu helposti uusia järjestelmiä. 

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työympäristön, missä pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja ideoitasi kuunnellaan. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea. Työsuhde alkaa 6kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tekijällä on mahdollisuus vakinaistua Kilpimaalle.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Täytä hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus.  Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme arkisin jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä