(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ja kirjanpidon osaaja – ota uusi askel urallasi!
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Oletko taloushallinnon asiantuntija tai innokas, jo hieman kokemusta kartuttanut tekijä? Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Onko vahvuutesi esimerkiksi kirjanpidossa, palkanlaskennassa, reskontran hoidossa tai tilinpäätöksen teossa? Löydä kauttamme etsimäsi uudet haasteet – asiakkaamme tarvitsevat juuri sinua!

 

Ota seuraava askel urallasi

Asiakkaamme etsivät kauttamme säännöllisesti erilaisia taloushallinnon osaajia sekä pidempiin että lyhytaikaisiin työsuhteisiin sekä vaihteleviin projekteihin. Siksi etsimme nyt kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, controllereita, laskuttajia, reskontranhoitajia sekä taloushallinnon assistentteja erityisesti pääkaupunkiseudun alueelle.

Tehtävänkuvasi voi liittyä sisäiseen tai ulkoiseen laskentaan, roolisi voi olla avustava tai asiantuntija-tasoa. Asiakkaamme vaihtelevat kansainvälisistä pörssiyhtiöistä pienempiin kotimaisiin yrityksiin, joten työllistymismahdollisuudet kauttamme ovat todella monipuoliset.

 

Olet kullanarvoinen kun...

  • sinulla on taloushallinnon tehtäviä tukeva koulutustausta ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi,
  • sinulla on mielellään kokemusta taloushallinnon tehtävistä muutamalta vuodelta tai olet jo kokenut asiantuntija tehtävissäsi,
  • tartut tehtäviisi proaktiivisella ja positiivisella asenteella,
  • sitoudut sekä työtehtäviisi että yhteisiin tavoitteisiin ja toimit ratkaisukeskeisesti ongelmatilanteissa,
  • olet yhteistyötaitoinen, huolellinen ja tavoittelet laatua kaikessa tekemisessäsi,
  • IT-taitosi ovat ajan tasalla ja omaksut nopeasti myös uusia järjestelmiä sekä
  • kommunikoit sujuvasti suomen kielellä – muun kielitaidon katsomme eduksesi.

 

Voit työllistyä suoraan yritykseen tai Eilakaislan kautta

Eilakaislan ollessa virallinen työnantajasi huolehdimme kaikista työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta ja vakuutuksista. Saat heti kattavan työterveyshuollon ja sinulla on mahdollisuus myös muihin työsuhde-etuihin, kuten esimerkiksi matkapuhelin-, lounas- tai virike-etuun. Keskimääräinen työsuhteen pituus kauttamme on noin 9 kuukautta ja 20% työntekijöistämme rekrytoidaan vakituisiin työsuhteisiin toimeksiantajalle määräaikaisen työsuhteen päätyttyä. Pyrimme myös aktiivisesti löytämään työntekijöillemme uusia, mielenkiintoisia työmahdollisuuksia laajan asiakasverkostomme tarpeisiin.

  • Lue myös, miten yli 20 vuotta taloushallinnon erilaisissa tehtävissä työskennellyt Sirpa Päivärinta sai haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä Eilakaislan avulla.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoa työmahdollisuuksista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lehtinen, puh. 030 6090 593. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen ma 8.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Kartoitamme jatkuvasti vastaanottamiamme hakemuksia ja olemme aktiivisesti yhteydessä avautuvista työmahdollisuuksista.

Huom! Etsimme taloushallinnon osaajia myös valtakunnallisesti, joten kannattaa jättää avoin hakemus Kaislanet-palveluumme.