(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ja kirjanpidon osaaja – ota uusi askel urallasi! - Helsinki, Espoo, Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Oletko taloushallinnon asiantuntija tai innokas, jo hieman kokemusta kartuttanut tekijä? Etsitkö uutta suuntaa urallasi? Onko vahvuutesi esimerkiksi kirjapidossa, palkanlaskennassa, reskontran hoidossa tai tilinpäätöksen teossa? Löydä kauttamme etsimäsi uudet haasteet – asiakkaamme tarvitsevat juuri sinua!

Ota seuraava askel urallasi

Asiakkaamme etsivät kauttamme säännöllisesti erilaisia taloushallinnon osaajia sekä pidempiin että lyhytaikaisiin työsuhteisiin sekä vaihteleviin projekteihin. Siksi etsimme nyt kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, controllereita, reskontranhoitajia sekä taloushallinnon assistentteja.  Tehtävän kuvasi voi liittyä sisäiseen tai ulkoiseen laskentaan, roolisi voi olla avustava tai asiantuntija-tasoa. Asiakkaamme vaihtelevat kansainvälisistä pörssiyhtiöistä pienempiin kotimaisiin yrityksiin, joten työllistymismahdollisuudet kauttamme ovat todella monipuoliset. 

Olet kullanarvoinen kun...

  • sinulla on taloushallinnon tehtäviä tukeva koulutustausta ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi
  • sinulla on mielellään kokemusta taloushallinnon tehtävistä muutamalta vuodelta tai olet jo kokenut asiantuntija
  • tartut tehtäviisi proaktiivisella ja positiivisella asenteella
  • sitoudut sekä työtehtäviisi että yhteisiin tavoitteisiin ja toimit ratkaisukeskeisesti
  • olet yhteistyötaitoinen, huolellinen ja tavoittelet laatua kaikessa tekemisessäsi
  • IT-taitosi ovat ajantasalla ja omaksut nopeasti myös uusia järjestelmiä
  • kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, muun kielitaidon katsomme eduksesi

Voit työllistyä suoraa asiakasyritykseemme tai Eilakaislan kautta

Eilakaislan ollessa virallinen työnantajasi huolehdimme kaikista työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, vakuutuksista ja työterveyshuoltomme on heti käytettävissäsi. Keskimääräinen työsuhteen pituus kauttamme on noin 9 kuukautta ja mahdollisuuksien mukaan noin 20% työntekijöistämme rekrytoidaan asiakasyrityksiimme.

  • Lue myös, miten yli 20 vuotta taloushallinnon erilaisissa tehtävissä työskennellyt Sirpa Päivärinta sai haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä Eilakaislan avulla.

Lisätietoja työmahdollisuuksista antaa Ella Rintamäki, puh. 030 6090 528, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 21.3 klo 9-10.00 ja keskiviikkona 27.3 klo 14-15.00
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Kartoitamme jatkuvasti vastaanottamiamme hakemuksia ja olemme aktiivisesti yhteydessä avautuvista työmahdollisuuksista.