(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ja HR:n assistentti
Comiq

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2018

Sinulla on kokemusta taloushallintoon liittyvistä tehtävistä ja olet kiinnostunut ottamaan vastuuta myös muista HR- ja toimistotehtävistä. Olet tarkka, innokas sekä oma-aloitteinen ja saat tehtävät valmiiksi ajallaan.

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja vahvat tietotekniset taidot. Tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja olet myös organisointikykyinen sekä joustava. Vaikka työskentelykielesi on pääasiassa suomi, niin englannin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Tehtäviisi kuuluu avustaminen monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä, mm. talouden raportoinnissa, sekä yleisten toimistotehtävien hoitaminen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkapyyntöineen meille, niin olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksestasi. Haku päättyy viimeistään 18.5.2018, mutta älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään, sillä käymme hakemuksia läpi ja edistämme rekrytointia koko hakuajan. Rekrytointiprosessimme rakentuu videohaastattelusta sekä yhdestä tai kahdesta yksilöhaastattelusta. Ajatuksemme on, että voisit aloittaa meillä kesälomien jälkeen.