(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon harjoittelijoita kesätöihin
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Oletko hyvä tyyppi ja etsit ponnahduslautaa taloushallinnon maailmaan?

Hyvä, sitten saatat olla hakemamme henkilö! Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille yrityksemme arvoista lähinnä sydäntä.

Harjoittelijana Efiman taloushallinnon ulkoistuspalvelussa pääset tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin asiakasyritystemme osto- ja matkareskontran parissa. Tehtävänäsi on ostolaskujen käsittely, tiliöinti ja kiertoon laitto sekä muut taloushallinnon avustavat tehtävät. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme laskujen käsittelyssä sekä järjestelmien käytössä. Valmis paketti sinun ei kuitenkaan tarvitse olla – tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta.

Työsuhde on määräaikainen ja työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti. Keväällä työ on korkeakouluopintojen ohella tehtävää tuntityötä ja kesäksi tarjoamme kokoaikaisen työtehtävän. Moni harjoittelija on löytänyt vakituisen asiantuntijatyönsä meiltä.

Mitä toivomme sinulta:

  • intoa ja kiinnostusta taloushallinnon tehtävistä

  • kykyä tehdä töitä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä

  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi

  • ruotsin kielen taito on suuri etu, sillä palvelemme osaa asiakkaistamme ruotsiksi

  • halua oppia uutta ja kehittää itseäsi

  • oma-aloitteista ja mutkatonta asennetta

On eduksi, jos sinulla on kokemusta osto- tai matkalaskujen käsittelystä sekä taloushallintojärjestelmistä.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Ensinnäkin meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Ulkoistuksemme työntekijät nostavat ensimmäisinä esiin työkaverit ja -ilmapiirin asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Toiseksi tarjoamme monipuoliset ura- ja kehitysmahdollisuudet nopeasti muuttuvassa kasvuyrityksessä. Omaa työtään on mahdollista kehittää ja vastuuta saa ottaa, jos sitä itse haluaa. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tarjoamme työn mahtavalla näköalapaikalla – ihan kirjaimellisesti: kattoterassillamme aivan Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla nautit vaikkapa lounaan tai lasillisen kuohuvaa perjantaisin työpäivän päätteeksi.

Mitä seuraavaksi?

Haasta itsesi ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 20.1.2020 mennessä.

Kutsumme hakemusten perusteella henkilöitä haastatteluihin rekrytointitilaisuuteen Helsingin toimistollemme. Nämä kutsut lähetetään heti hakuajan päätyttyä. Rekrytointitilaisuudet järjestämme 27.1 ja 28.1.2020 klo 15:00 alkaen, joten varaathan nuo iltapäivät alustavasti kalenteriisi. Rekrytointilaisuuksiin osallistuneiden joukosta valitaan kesätyöntekijät 9.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Laura Niini ja Satu Kallio. Heidät tavoitat sähköpostilla: laura.niini@efima.com tai satu.kallio@efima.com.