(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon harjoittelija
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme Tikkurilan toimipisteeseemme konsernin talouspalveluihin harjoittelijaa ajalle 1.6.-31.8.2020. Tehtäviisi kuuluu pääasiallisesti ostoreskontran hoito ja muut erikseen määriteltävät avustavat taloushallinnon tehtävät, kuten kirjanpidon muistioiden tekeminen ja käyttöomaisuuskirjanpidon täsmäytykset. Ostoreskontran hoito tarkoittaa yritykseen tulevien ostolaskujen oikeellisuuden tarkistamista, esitiliöintiä sekä laskun kiertoon laittamista asianomaisille tarkastajille ja hyväksyjille.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet taloushallinnon korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija
  • Olet tarkka, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä innokas oppimaan uutta
  • Käytät sujuvasti exceliä ja muita tietojärjestelmiä
  • Aiempi työkokemus monipuolisista taloushallinnon työtehtävistä sekä IFS -järjestelmän käyttökokemus ovat sinulle tehtävässä eduksi

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat talouspäällikkö Aino Klemolalta sähköpostitse aino.klemola@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 040 739 3919.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!