(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon harjoittelija
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Haemme taloushallinnon työharjoittelijaa omaan pääkonttoriimme taloushallinnon tiimiimme. Monipuolisiin työtehtäviisi pääasiallisesti kuuluvat mm. laskutus ja työtuntien käsittely. Lisäksi myyntireskontran hoito, postitus, sisäinen raportointi, palkanlaskennan avustaminen, yleiset toimistotehtävät sekä asiakaspalvelu puhelimitse ovat osana toimenkuvaasi. Tehtäväsi ja vastuusi määräytyvät osaamisesi mukaan. Tehtävä alkaa toukokuun aikana. Olemme joustavia aikataulusi suhteen. Työharjoittelu on aluksi noin 4-5 kuukautta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta ja hyviä matemaattisia valmiuksia, Aditron Personec W- ja/tai Finagon Tikon-ohjelmistotuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että vahvoihin ominaisuuksiisi kuuluvat tarkkuus ja huolellisuus myös hektisinä päivinä ja sinulla olisi aina aktiivinen ote työntekoon. Arvostamme tarkkaa ja rauhallista työotetta!

Tehtävä soveltuu erinomaisesti esim. merkonomiopintojen työharjoitteluksi ja toivomme myös, että sinulla olisi mahdollisuus jatkaa yrityksessämme harjoittelun jälkeen esim. osa-aikaisena opintojesi ohessa.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Fennia-korttelissa.

Puhelintiedustelut arkipäivisin 10:00-15:00 puh. 09 6844 3122 tai ari.virtanen@vps.fi

Soita ja tiedustele lisää paikasta! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytäthän hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.