Taloushallinnon harjoittelija (ulkoinen laskenta, raportointi, data-analytiikka)
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019

Haluatko kehittyä laskentatoimen ja liiketoiminnan asiantuntijaksi? Etsimme nyt innokasta ja oppimishaluista harjoittelijaa Tokmannin pääkonttorillemme Mäntsälään työskentelemään osana innostunutta ja ammattitaitoista tiimiämme.


Tehtävänkuvaus


Tokmannin tavoitteena on viedä taloushallinnon prosessit uudelle tasolle ja tarjoammekin nyt ulkoista laskentaa, raportointia ja/tai data-analytiikkaa opiskelevalle harjoittelijalle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan työskentelemään taloushallinnon prosessien automatisointiin liittyvissä muutos- ja kehitysprojekteissa! Pääset työskentelemään osana kannustavaa ja osaavaa tiimiä, joka hoitaa Tokmannilla ulkoisen laskennan raportointia ja koordinoi kirjanpidon ja reskontrien ulkoistuspalvelua. 


Tämä harjoittelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueisiin ja harjoittelusi aikana autat koko controller –tiimiä onnistumaan erilaisissa tiimin vastuualueelle kuuluvissa tehtävissä. Harjoittelun aikana pääset analysoimaan kirjanpitodataa ja kirjanpitoon menevää aineistoa sekä tekemään erilaisia selvitystöitä ja täsmäyttämisiä. Osallistut myös taloushallinnon manuaalin päivitysprojektiin ja teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi, sisäisen laskennan tiimin ja mahdollisesti myös muun projektiryhmän kanssa. Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus tutustua monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueisiin, nähdä liiketoimintaa kokonaisuutena controller –toimintojen kautta ja saada käytännön kokemusta projektityöskentelystä ja prosessien nykyaikaistamisesta.


Mitä odotamme sinulta


Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet vähintään toisen vuosikurssin korkeakouluopiskelija (KTM-/tradenomiopinnot) ja syventynyt opinnoissasi erityisesti data-analytiikkaan, ulkoiseen laskentaan ja/tai raportointiin. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta taloudellisen tiedon tuottamisesta liiketoiminnan tueksi ja kykyä työskennellä näppärästi ja tarkasti numeroiden parissa. Persoonana olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja järjestelmällinen, ja rutiinienkin parissa toimiminen on sinulle mieleistä. Kommunikoit sujuvasti työkavereiden kanssa ja olet positiivinen tiimipelaaja. Excelin ja muiden toimistosovellusten käyttö sujuu sinulta jouhevasti ja pureudut rohkeasti suurtenkin datamassojen käsittelyyn oleellisen tiedon löytämiseksi ja koostamiseksi. Toisinaan raportointiaikataulut tuovat kiirettä työskentelyyn, joten taloushallinnon työtehtävissä on tärkeää pystyä työskentelemään tarkasti ja täsmällisesti aikataulupaineidenkin keskellä.


Mitä tarjoamme


Meillä pääset tekemään harjoittelusi avuliaan, innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin ohjauksessa ja muodostamaan kokonaiskuvan taloushallinnon prosesseista suuressa ja kehittyvässä kaupan alan pörssiyhtiössä. Tutuksi käytännön kautta tulevat niin IFRS- kuin FAS –raportointikin ja projekteihin osallistumalla saat hyödyllistä projektikokemusta tulevaisuuden työtehtäviä ajatellen.


Hakuohjeet ja lisätiedot


Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan syyskuun aikana 2019 ja jatkuu vuoden 2019 loppuun tai harjoittelijan mahdollisuuksien mukaan pidempäänkin.


Harjoittelupaikka sijaitsee hallinto- ja logistiikkakeskuksessamme Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää viimeistään 25.8.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Heli Tolonen puhelimitse p. 020 728 6047 ti 6.8. klo 13-14 ja ke 14.8. klo 13-14 tai sähköpostitse heli.tolonen@tokmanni.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286058
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä