(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon harjoittelija Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Oletko etsimämme taloushallinnon harjoittelija ja tulevaisuuden ammattilainen?


Tarjoamme korkeakouluopiskelijalle palkallisen harjoittelupaikan opintoihin kuuluvan työharjoittelujakson ajaksi.


Opsetin talouspalveluissa tuotamme mm. ostoreskontra, sekä matka- ja kululaskuihin liittyviä palveluita.


Opsetilla sinua odottavat nykyaikaiset ostoreskontran tehtävät. Pääset tutustumaan asiakkaamme laskujen käsittelyyn kahden erilaisen järjestelmän kautta ja näkemään version vaihtoon liittyvää työtä. Automatisointi näkyy vahvasti osana nykyaikaista prosessia, mutta rinnalla kulkee myös perinteisempi reskontratyö.


Sinulla on takanasi jo joitain taloushallinnon opintoja ja viihdyt tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Iloinen ja aktiivinen asenne ovat avainasemassa.


Odotamme sinulta:  • reipasta ja tarkkaa työskentelyotetta  • yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa, sekä järjestelmien ja ohjelmien nopeaa omaksumiskykyä  • tiimihenkisyyttä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn  • sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielitaidon katsomme eduksi
Teemme kanssasi harjoittelun ajalle työsopimuksen ja maksamme harjoittelun ajalta palkkaa. Työaika on 37,5 h/vko ja harjoittelun pituuden voimme sovittaa opintojesi mukaan.


Sinua odottavat työtilat keskeisellä sijainnilla ja mukavat työkaverit. Meillä osuvimmat osaajat tukevat sinua harjoittelussa ja toivomme sinun saavan arvokasta kokemusta harjoittelun kautta!


Lähetä hakemuksesi linkin: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29551&jc=1 kautta ja vakuuta meidät siitä miksi juuri sinä olet Opsetin uusi talouspalveluiden harjoittelija. Hakemuksia otamme vastaan 27.1.2019 saakka ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Lisätietoja harjoittelumahdollisuudesta antaa rekrytointikoordinaattori Tia Lahtinen arkisin 12-14 välillä p. 0406820733.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.