Taloushallinnon avoimet urapolut, Kajaani
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Motivoidutko työssäsi ongelmanratkaisusta ja numeroiden parissa työskentelystä? Loistavaa! Etsimme jatkuvasti eri asiakasyrityksillemme taloushallinnon osaajia niin vakituisiin kuin projektiluontoisiin työtehtäviin Kajaaniin ja lähiseuduille.

Työtehtävät voivat painottua erilaisiin taloushallinnon työtehtäviin esim. palkanlaskenta, kirjanpito tai raportointi. Lisäksi työtehtävät sisältävät asiakaspalvelutyötä sekä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden parissa. Tehtäviä on tarjolla niin vastavalmistuneille kuin jo taloushallinnon osaajille asiakasyritystemme talousosastoilta aina tilitoimistoympäristöihin.

Arvostamme
- Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi
- Eri järjestelmien osaamista ja vankkaa IT taitoa, sähköisen kirjanpidon tai modernin taloushallinnon hallintaa
- Huolellisuutta ja tarkkuutta tehtävien vastuulliseen hoitamiseen
- Positiivista asennetta työntekoon ja intoa ammatilliseen kehittymiseen

Mikäli uudet urahaasteet kiinnostavat sinua, lähetä pikimmiten hakemuksesi ansioluettelon kera oheisesta linkistä ja kerro tarkemmin osaamisestasi sekä millaisista taloushallinnon tehtävistä olet kiinnostunut.

Lisätietoja tehtävistä antaa konsultti Miia Tarvainen, miia.tarvainen@adecco.fi

Lämpimästi tervetuloa osaksi Talent verkostoamme, olemme sinuun yhteydessä sinulle sopivan työtehtävän tullessa avoimeksi.

Miksi töihin Adeccolle?

Meidän intohimomme on yhdistää potentiaaliset tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447993
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kajaani, Kajaani, Kuhmo, Sotkamo