(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon avoimet työtehtävät
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Löytyykö sinulta jo taloushallinnon osaamista ja paloa numeroiden pyörittelyyn?

Etsimme aktiivisesti taloushallinnon ammattilaisia meidän WorkPower verkostoon. Meillä on monia eri asiakasyrityksia ja uusia tulee koko jana eli uusia paikkoja aukeaa usein. Kun olet meidän järjestelmässä niin voimme olla sinuun yhtyedessö, kun juuri sinulle sopiva paikka aukeaa. Kätevää eikö totta!

Työtehtävät voivat olla esim.

Tilitoimistoissa tai eri alan yritysten tai organisaatioiden omilla talousosastoilla tms.

Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi kirjanpito, tilinpäätls, sisäinen laskenta, johdon laskentatoimi, maksuliikenne, palkanlaskenta, budjetointi, kannattavuuslaskenta, verotus, lainsäädäntö, rahoitus sekä näihin liittyvät konsultointi- , suunnittelu-, kehittämis-, esimies- ja johtotehtävät.

Toimistotyöhön kuuluu myös asiakaspalvelu ja yhteistyötä asiakkaiden tai oman organisaation henkilöstön kanssa. 

Taloushallinnon ammateissa tarvitaan ajantaisen ammattiosaamisen kuten laskentaosaamisen ja kirjanpidon hallinnan lisäksi taloushallinnon ohjelmien ja tietojärjestelmien hallintaa sekä huolellisuutta, tarkkuutta ja vastuullisuutta. Yhteistyö-, asiakaspalvelu- ja neuvottelutaidot ovat tarpeen, myynti- ja konsultointiosaamisesta on hyötyä.

Hakuprosessi:

Kerro meille tarkemmin itsestäsi, osaamisestasi ja minkälaisia taloushallinnon töitä etsit täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Liitä mukaan hakemuksesi, CV ja palkkatoive. Huomioihtan, että voit hakea tehtävään ainoastaan hakulomakkeella verkkosivujemme kautta.

Lisätietoa antaa:

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä HR konsultti Heta Rohkimainen +358 630 8101

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, ostoreskontra, controller, palkanlaskenta, maksuliikenne