(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon avoimet tehtävät
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2021

Löytyykö sinulta taloushallinnon osaamista ja paloa numeroiden pyörittelyyn?

Etsimme aktiivisesti erilaisia taloushallinnon ammattilaisia erilaisille asiakasyrityksillemme Uudenmaan alueelle. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva taloushallinnon työtehtävä aukeaa. 

Työtehtävät:

Tehtävät voivat painottua erilaisiin taloushallinnon työtehtäviin esim. reskontrien, palkanlaskennan, kirjanpidon tai raportoinnin parissa. Lisäksi työhön kuuluu usein asiakaspalvelua sekä yhteistyö sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Tehtävät voivat olla suunnattuja uransa alussa oleville tai kokeneemmille taloushallinnon osaajille. 

Arvostamme:

- Voit olla urasi alussa oleva osaaja tai useamman vuoden kokemusta kartuttanut taloushallinnon konkari

- Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi tai KTM

- Erinomaisia IT taitoja sekä erilaisten järjestelmien osaamista

- Huolellisuutta ja tarkkuutta tehtävien vastuulliseen hoitamiseen

- Innostusta kehittää omaa ammattitaitoa osana moniammatillista tiimiä

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme, jotka voivat olla esim. tilitoimistot ja eri yritysten talousosastot. Saat tehtäviisi perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen.

Hakuprosessi:

Lähetä meille ansioluettelosi ja kerro osaamisestasi sekä millaisista taloushallinnon tehtävistä olet kiinnostunut. Tilanteemme muuttuvat toimeksiantojen suhteen usein nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian tämän hakuilmoituksen kautta.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä myöhemmin.

Lisätiedot tehtävistä:

Ole yhteydessä WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimaiseen sähköpostitse heta.rohkimainen@workpower.fi tai lähetä viestiä WhatsAppissa 0406308101.

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, ostoreskontra, tilinpäätös, controller, palkanlaskenta, maksuliikenne