(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Tule mukaan a+tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+luokan työpaikka.

Taloushallinnon assistentti

Tehtäviisi kuuluu muun muassa ostolaskujen käsittely, laskutus sekä kuukausiraportointiin liittyvät kirjanpidon tehtävät. Autat lisäksi asiakkaitamme laskutusasioissa. Työskentelet kahdeksan hengen Financial & Business control -tiimissä motivoituneiden ja työlleen omistautuneiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa, joilta saat tukea päivittäiseen oppimiseesi ja työhösi.

Omien tiimiläistesi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä sekä Accountor Finagon muiden funktioiden että muiden samaan klusteriin kuuluvien yhtiöiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus ja kestää vähintään kevääseen 2022.

Onnistumisen avaimet

  • Kirjanpidollinen osaaminen sekä aiempi taloushallinnon järjestelmän tuntemus. 
  • Käytät näppärästi erilaisia järjestelmiä.
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja kykyä pitää useita lankoja käsissä samanaikaisesti. Työskentelet itseohjautuvasti ja päämäärätietoisesti asetetuissa aikatauluissa pysyen. Sitoudut vahvasti yhteisiin tavoitteisiin ja kannat vastuuta luontaisesti. Myös useamman järjestelmän yhtäaikainen käyttö on sinulle tuttua. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisestikin. 

Olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut, ja teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Mukaudut helposti toimintaympäristömme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät ystävällisen asenteesi myös kiireen keskellä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pe 5.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Head of Financial control Jasmin Kuittinen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Tavoitat Jasminin puhelimitse ke 27.1. klo 16-17 sekä ti 2.2. klo 10-11 puh.  050 402 6810 sekä sähköpostitse jasmin.kuittinen(at)finago.com.

Tutustu meihin

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Voit tutustua meihin myös sosiaalisen median kanavissamme.