(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme taloushallinnon assistenttia monipuoliseen tehtävään DEN Konsernin taloushallinnon tiimiin.

Taloushallinnon assistenttina työhösi kuuluvat muun muassa myynti- ja ostolaskutukseen liittyvät tehtävät sekä erilaiset hallintoon ja toimitiloihin liittyvät asiat. Lisäksi vastaat koko konsernin osalta toimihenkilöiden matkustamisen prosessista sekä matkustamiseen liittyvistä käytännön varauksista.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta taloushallinnon tehtävistä tai soveltuvaa koulutustaustaa
  • Asiakaspalvelutaitoja
  • Yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • Kykyä hoitaa itsenäisesti vastuulla olevia kokonaisuuksia
  • Tarkkuutta sekä huolellista työtehtävien hoitamista
  • Englannin kielen käytännön osaamista

Tehtävässä auttaa aikaisempi kokemus Baswaren P2P ja Microsoft Dynamics NAV -järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Meillä on mahtava työporukka, joka uskoo työssä viihtymisen ja myönteisen ilmapiirin tärkeyteen. Työntekijämme arvostavat DENiä joustavana ja reiluna työnantajana. Työtehtävä sijoittuu osaksi konsernihallinnon taloustiimiä Vantaan Pakkalassa. Kyseessä on perhevapaan ja sitä mahdollisesti seuraavan opintovapaan sijaisuus. Arvioitu kesto on 1,5 vuotta.

Jos tunnistat itsesi tehtävänkuvauksesta, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen (Haku tehtävään tapahtuu Solaforcen kautta, linkki hakulomakkeelle alla). Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, olethan siis nopea. Lisätietoa tehtävästä antaa Erkki Lahtinen, Head of Group Accounting, p. 050 545 2934 seuraavina aikoina tiistaina 8.9. klo 13 – 17 ja torstaina 10.9. klo 13 – 17.