(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Konwell on teollisuusventtiilien, prosessiautomaation kenttälaitteiden ja kokonaisratkaisujen asiantuntija. Toimintamme perustana ovat laadukkaat tuotteet, korkea tekninen tietotaito sekä joustavuutta korostava palveluasenne. Tämä on ohjannut perheyrityksemme toimintaa jo vuodesta 1982.

Haemme asiakkaallemme Konwellille tarkkaa ja luotettavaa

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset mukaan aivan mahtavaan perheyritykseen, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen ja ymmärtää oman työpanoksensa merkityksen. Hyvä yhteistyö tiimin ja muiden Konwellilaisten kanssa varmistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ensimmäisen puolen vuoden ajan työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan Konwellille.

Päätehtävänäsi on osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä taloushallintoon liittyvät muut tehtävät, kuten rekisterien ylläpito, ilmoitukset ja raportointi. Työnkuva on kehittymässä myös sisäisen raportoinnin suuntaan, joten roolissa löytyy hyvät kehittymismahdollisuudet. Työskentelet osana pientä ja tiivistä tiimiä, joten pidämme tärkeänä monipuolista osaamista ja itsenäistä työotetta. Toivomme, että haluat tehdä taloustehtäviä joustavasti ja monipuolisesti, jolloin pääset itsekin oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta:
- taloushallinnon koulutusta
- kokemusta reskontran hoitamisesta ja/tai kirjanpidon avustavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta
- kirjanpidon perusteiden, verosäädösten ja tiliöintien hallintaa
- hyvää suomen ja englannin kielen osaamista
- tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme kansainvälisen toimintaympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa sekä innostavan ja motivoituneen työyhteisön tuen. Pääset yritykseen ja tiimiin, jossa uuden oppiminen on jatkuvaa, mutta tietyt rutiinit muodostavat hyvän kehyksen työnteolle. Tarjoamme työtä vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä huipputiimin keskellä. Saat lisäksi mahdollisuuden olla mukana kehittämässä prosesseja ja käytäntöjä oman kiinnostuksesi mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Henri Repo, henri.repo@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.