(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme taloushallinnon assistenttia kirjanpitotiimiimme Espooseen. 

Taloushallinnon assistenttina työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä Greenstepin asiakkaiden taloushallinnossa, kirjanpidossa ja verotuksessa. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi kohti asiantuntijan roolia. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, tradenomi). Voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa.
  • Olet mahdollisesti kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä noin 1 vuoden ajan.
  • Olet järjestelmäorientoitunut ja näet teknologian saumattomana osana kirjanpitäjän työtä. Etenkin kokemus NetSuite- ja/tai Netvisor -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. 
  • Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Työssä menestyminen vaatii tekijältä oma-aloitteisuutta sekä halua aktiivisesti kehittää sekä osaamista ja ammattitaitoa. Positiivisen asenteen lisäksi omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. 

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon osaajalle tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Espoon toimistollamme greenstepiläisillä on käytössä kuntosali saunallisine suihkutiloineen sekä lämmin parkkihalli omalla autolla kulkeville. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja yli 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Kirjanpidon tiimissämme on yli 120 huippuosaajaa! Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotsissa. Espoon toimistomme sijaitsee Keilaniemessä meren rannalla, 15 minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta. 

 


Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Laita hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.