(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme tiimiimme tehokasta ja positiivista taloushallinnon assistenttia (osa-aikainen, kesällä kokopäiväinen) huolehtimaan avustavista taloushallinnon tehtävistä asiakasyritystemme taloushallinnossa, kirjanpidossa ja verotuksessa. Greenstepin kirjanpidon tiimissä työskentelee yli 120 huippuammattilaista ja tiimin lisäksi tukena ja sparrailukumppanina toimivat kaikki Greenstepin 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa.  

Mitä odotamme sinulta?

Uutena kolleganamme olet energinen tekijä, jolla on reipas "can do" -asenne ja sinulla on erinomainen organisointikyky. Sinulla on soveltuva koulutustausta; opiskelet esim. tradenomiksi tai kauppatieteiden maisteriksi. Työaika on joustava. Ensisijaisesti etsimme tekijää osa-aikaiseen työhön ja kesäksi kokoaikaisena, joten voit työskennellä myös opintojesi ohessa.  Tarjoamme myös mahdollisuuden työharjoittelun suorittamiseen. 

Olet numerotarkka ja rohkea Excelin sekä muiden sähköisten taloushallintojärjestelmien käyttäjä. Eduksi katsomme aina aiemman kokemuksen taloushallinnon tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on nopea oppimiskyky ja taito selviytyä ilman täydellisiä yksityiskohtaisia ohjeita – mutta myös  taju tunnistaa tilanteet, jolloin on parempi kysyä kokeneemmalta. Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Pidät ihmisten kanssa työskentelystä mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulle on tärkeää tehdä työsi aina laadukkaasti ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Kysyt myös rohkeasti apua, jos sitä tarvitset. Olet etsimämme henkilö, jos haluat myös aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Miksi Greenstep?

Meillä Greenstepissä tehdään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa, jotka haastavat ja innostavat meitä päivittäin. Teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä ja toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotissa. Jyväskylän toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Lutakossa.   

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep. 

Kehittyminen ja asiakkaiden kanssa kasvaminen on yksi toimintamme kulmakivistä ja katsomme valmiiksi viitoitettuja urapolkuja pidemmälle. Ota siis seuraava askel kohti ammatillisia unelmiasi, lue meistä lisää greenstep.fi/rekrytointi.

Työ alkaa sovittaessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot. Täytäthän hakemuksen viimeistään 9.2.