(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

Etsimme asiakkaallemme luotettavaa ja tarkkaa 

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta taloushallinnon monipuolisista tehtävistä ja alalle soveltuva koulutus. Sinulla on kokemusta mm. palkanlaskennasta, laskutuksesta, ostoreskontrasta ja kirjanpidon alustavista tehtävistä. Työ on aluksi osa-aikainen, mutta jatkossa mahdollisesti kokoaikainen.

Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olethan tiimipelaaja, joka kykenee omatoimiseen ja itsenäiseen työhön perheyrityksen kiirepaineen alla. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen 
p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.