(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle laaja-alaiselle, tunnetulle, kansainväliselle sekä arvostetulle asiakkaallemme kielitaitoista  Taloushallinnon assistenttia talouden palvelukeskuksen helpdeskiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää ainakin 31.12.2019 asti, jatko on mahdollinen.

 

 


Työtehtävät

  • Toimittajatietojen hallinta (SAP)
  • Käyttäjähallinta (Basware)
  • Laskujen skannaus skannauskeskukseen
  • Ostoreskontran postien lajittelu
  • Asiakaspalvelu puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
  • Tiketöintijärjestelmän hallinnointi (tulevien tukipyyntöjen seuranta, ratkaiseminen ja eteenpäin vienti)  

Edellytykset

Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja ulospäinsuuntautunut esim. opiskelujesi loppusuoralla oleva tai vastavalmistunut taloushallinnon tradenomi/KTM. Kommunikoit sujuvasti niin kirjallisesti kuin sullisestikin suomeksi ja ruotsiksi sekä englanniksi. Eduksi luemme SAPin ja/tai Baswaren aiemman käyttökokemuksen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter