Taloushallinnon assistentti
Peab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Haemme ostoreskontraan taloushallinnon assistenttia.

Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti ostoreskontran hoitaminen, kuten laskujen tietojen tarkastaminen, niiden sähköinen kierrättäminen ja tiliöinti sekä yhteydenpito toimittajiin.

Olet huolellinen, järjestelmällinen ja reipas. Sinulla on oma-aloitteinen ote työskentelyyn ja olet aidosti kiinnostunut taloushallinnon tehtävistä.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vankka kokemus vastaavista tehtävistä. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Viimeinen hakupäivä 30.10.2019.

Maksuliikennepäällikkö Satu Hutri

Puhelin: +358 40 7676 162
Sähköposti: satu.hutri@peab.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot