(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
IonPhase Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

IonPhasE kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia muovin lisäaineita staattisen sähkön hallintaan. IonPhasE tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja erityisesti pakkausteknologian ja auto- sekä elektroniikkateollisuuden alueilla. IonPhasEn teknologiaa käytetään myös monilla muilla teollisuuden aloilla ja tuotteissa. Vuonna 2001 perustetusta IonPhasEsta tuli osa Croda Internationalia vuonna 2017.

Haemme nyt TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA
osa-aikaiseen (15-20h/vko) työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseemme

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät. Pääasiallisena tehtävänäsi on osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä avustava kirjanpito. Voit hoitaa myös esimerkiksi alv.- ja intrastat-ilmoituksia, mutta lopulliseen tarkempaan työnkuvaasi voit myös itse vaikuttaa. Työssäsi kommunikoit sujuvalla englannilla ja yhteistyön eri sidosryhmien kanssa hoidat mutkattomasti.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kuten taloushallinnon tradenomin tai merkonomin tutkinto ja mieluiten jo jonkin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. SAPin käyttökokemus tai muu erp-osaaminen katsotaan eduksesi. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön mukaan, joten voit olla myös vastavalmistunut, sillä tärkeintä on oma-aloitteinen ja toimelias työskentelyotteesi.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta mukavien kollegoiden parissa. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja kestoltaan puoli vuotta.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää osoitteessa www.adecco.fi ja laita hakemuksesi jo tänään! Liitäthän mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Hakuaika tehtävään päättyy 30.9., mutta aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457, katja.hamalainen@adecco.fi