(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
WheelQ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
WheelQ Oy
WheelQ on suomalainen ohjelmistotalo, joka tuottaa yrityksille pilvipohjaisen ohjelmistoratkaisun asiakkaiden ostopäätösten analysointiin ja niihin vaikuttamiseen. WheelQ:lla on yli 20 vuoden kokemus strategian ja kasvun johtamisesta. WheelQ:n tarjoamalla palvelulla on satoja käyttäjiä ympäri maailmaa, suurista organisaatioista pienempiin toimijoihin.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen. Työ on alkuun osa-aikainen noin 20-25h/vko ja työajat joustavasti sovittavissa. Oman kehittämisinnon myötä vastuualueita ja tehtävänkuvaa on kuitenkin mahdollista kasvattaa. Haettavalla henkilöllä tulisi olla kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja raportoinnista sekä innokas ja proaktiivinen asenne. Olet oppimishaluinen ja sinulle on luontevaa etsiä tietoa tarvittaessa itsenäisesti monista lähteistä ja laatia niistä laajempia kokonaisuuksia. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentely sujuu sekä tiimissä että itsenäisesti. Olet tarkka ja määrätietoinen ongelmanratkaisija. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään WheelQ:n palveluja alati kasvavalla alalla. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja loistotiimin ympärillesi.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää sinulle määriteltävän oman vastuualueen vahvaa haltuunottoa. Toivomme, että käytät ja omaksut sujuvasti erilaisia järjestelmiä kuten Procountor -taloushallinnon ohjelman ja koet vaihtelevat työtehtävät palkitsevaksi. Microsoft Office -sovellukset, kuten Excel ja PowerPoint tulee olla hyvin hallussa. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai KTM, mutta olennaista on kuitenkin jo karttunut alan vahva kokemus, esimerkiksi Controllerin tehtävistä sekä asiakaslähtöinen että yhteistyökykyinen työskentelyote.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Maiju Mynttinen, maiju.mynttinen@vmp.fi, 0503261950
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.09.2019 mennessä.