(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme osaavaa, omatoimista, osa-aikaista


TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

vastaamaan toimiston ja taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo monipuolista kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja alalle soveltuva koulutus. Sinulla on vahvaa kokemusta mm. reskontranhoidosta, laskutuksesta ja raportoinnista, sekä ymmärrät kirjanpidon perusteet. Työotteeltasi olet tehokas, tarkka, palvelualtis ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Et pelkää napakkaa työtahtia ja pystyt työskentelemään joustavasti paineen alaisena. Olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Heimopäällikkö Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.