(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Paperiteollisuus. Globaali. Innovatiivinen. Edelläkävijä. Kansainvälinen vienti. Ympäristö. Kestävä kehitys. Kiertotalous. Kilpailukyky. Luotettavuus. Kannustava työyhteisö.

Asiakkaamme on maailmanlaajuisesti tunnettu paperiteollisuuden toimija. Etsimme heille viennin assistenttia tukemaan tiimin toimintaa Tampereen yksikössä. Vientiassistentin tehtävien lisäksi työkuvaan kuuluu taloushallinnon työtehtäviä.

Tehtävä alkaa määräaikaisena, mutta tavoitteena on löytää pitkäaikainen työntekijä taloon. Työ on osa-aikatyötä, työpäiviä kertyy 3 / viikko. Etsimämme henkilö on jo vienti- ja taloushallinnon kokemusta omaava sekä SAP:ia hyvin käyttävä assistentti. Lisämausteen työhön tuo globaaliympäristö; työssä on päivittäin englanniksi viestintää toisiin yksiköihin.  

Tehtävänkuvaus lyhyesti:

-tilausten kirjaus SAP RP1 järjestelmään, ostodokumenttien arkistointi, lähetyslistojen tarkistus sekä kuittien luonti
- ostoaikataulujen ylläpitäminen 
- seurata että toimittajat täyttävät sopimusehdot sekä
- avustaa rahdin ja vientitullauksen käsittelyä koskevissa asioissa.

Tehtävässä menestyäksesi:

Sinulla tulee olla aiempaa SAP:in käyttökokemusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Koulutuksesi voi olla merkonomi, tradenomi tai muu työhön soveltuva. Tärkeämpää työssä on henkilön osaaminen ja persoona. Persoona, joka on yhteistyökykyinen, huolellinen ja tehokas työntekijä. Sinulla tulisikin olla sujuva englannin kielen taito, sillä olet paljon yhteydessä työntekijöihin muissa maissa.  

Jotain meistä?

Työpaikalla on reilu ja avoin työilmapiiri, jossa tiimistä saa tukea. Organisaatiossa mahdollistetaan työssä kehittyminen ja kannustetaan työntekijöitä kasvattamaan ammattitaitoisuuttaan. Työaika on joustava ja kulkuyhteydet työhön ovat hyvät myös julkisilla.

Hakuprosessi:

Työ alkaa viikolla 32. Aloitamme haastattelut heti, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti www.workpower.fi sivuston kautta.

Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.  

Lisätiedustelut tarvittaessa:
HR-konsultti Mira Salomaa/ mira.salomaa@workpower.fi