(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Taloushallinnosta innostunut opiskelija, onko uratavoitteenasi työskennellä talouden timanttisena ammattilaisena ja etsit nyt työtehtäviä, joissa voisit kartuttaa osaamistasi tätä varten? Sytytkö siitä, että voit toiminnallasi tukea muita, saat asioita aikaan ja pääset myös etsimään vastauksia erilaisiin tilanteisiin? Jos vastasit kyllä, tule mukaan Muratan ulkoisen laskennan tiimiin!


Etsimme kehityksennälkäistä opiskelijaa taloushallinnon assistentin tehtäviin toimimaan keväällä ja kesällä ulkoisen laskennan tiimimme tukena toimipisteellämme Vantaan Martinlaaksossa. Ulkoisen laskennan tiimiimme kuuluvat talouspäällikkö, kirjanpitäjä, kaksi ostoreskontranhoitajaa sekä myyntireskontranhoitaja. Tiimimme vastaa Muratalla Suomen yhtiön virallisesta laskennasta eli kirjanpidosta ja ulkoisille sidosryhmille tarkoitetuista raportoinneista. Meillä pääset oppimaan kokeneemmilta työkavereiltasi. Näet millaista on ison, kansainvälisesti toimivan ja tuotteita valmistavan yrityksen taloushallinto. Olemme piiantureihin keskittynyt high-tech yritys ja jatkuvan kehityksen edelläkävijä. Tuotteemme pelastavat tien päällä ihmishenkiä, joten pääset mukaan mielenkiintoisten tuotteiden ja monipuolisten hankintojen maailmaan.


Tehtäväsi liittyvät erityisesti ostolaskuliikenteeseen. Työpäivääsi kuuluu ostolaskujen käsittelyä esim. laskujen kohdistamista vastaanottoon, laskujen esitiliöintiä ja täsmäytyksiä. Työpäiviesi rutiineja pääset rikkomaan vastaamalla ostoreskontran sähköposteihin, hoitamalla maksukehotuksia ja olemalla yhteydessä sidosryhmiimme. Osaamisesi kehittyessä kesän aikana voimme halutessasi rikastaa työkuvaasi muilla tehtävillä. Tehtäväsi ovat siis sekoitus talouden tärkeitä rutiinitehtäviä ja monipuolisia selvitys- ja tiedustelutehtäviä. Tiimimme lisäksi teet yhteistyötä hankinta- ja logistiikkatiimien kanssa. Työskentely tiimissämme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ulkoisen laskennan ydintoimintojen saralla. Saat arvokasta kokemusta, josta on hyötyä esim. projektipäällikön tai tilintarkastajan työssä.


Tehtävään hakevalta odotamme:


  • Soveltuvia korkeakoulututkintoon tähtääviä opintoja (esim. tradenomi/ekonomi/DI)
  • Loogista ajattelukykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Halua oppia ja kehittyä taloushallinnon tehtävissä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Excel-osaaminen on eduksi

Arvostamme "can do" -asennetta ja kykyä ajatella liiketoimintalähtöisesti. Aiempi kokemus taloustehtävistä auttaa työhön perehtymistä. Tässä tehtävässä tarvitaan valmiutta oppia uutta ja omaksua toimintatapojamme. Meillä on usein monta rautaa tulessa eikä kaikkeen löydy aina valmista vastausta, joten joudut välillä toimimaan paineen alla. Emme oleta, että osaat jo kaiken vaan astumme uusien tehtäviesi ääreen niitä yhdessä läpi käyden. Vastuuta ja omatoimisuutta lisäämme kevään edetessä.


Toivomme, että jaat intomme jatkuvaan kehitykseen, kasvavassa yrityksessä toimimiseen ja olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta. Mikäli taloustehtävät ja toimintaympäristömme kuulostavat sinulle sopivalta, katso alta miten haet ja millainen työsuhde meillä on tarjota!


Innostuitko? Liity piinkovaan taloustiimiimme!

Taloushallinnon assistentin tehtävämme on aluksi osa-aikainen (n. 20h/vko) toukokuun loppuun saakka, minkä jälkeen jatkat tehtävässä kesän ajan täysipäiväisesti aina elokuun loppuun asti. Keskustelemme mielellämme myös mahdollisuudesta jatkaa osa-aikaisena syksyllä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Mikäli haluat mukaan kasvutarinaamme, jätä rekrytointijärjestelmäämme 24.3.2019 mennessä CV:si ja lyhyt saatekirje, jossa kerrot miksi kiinnostuit tehtävästä. Aloitamme haastattelut viikolla 13 ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa ke 13.3. klo 14-15 ja ma 18.3. klo 9-10 talousjohtaja Marjut Haverinen puh +358 40 668 5433 ja to 21.3. klo 14-15 tiimin esimies, talouspäällikkö Piritta Järvinen puh. +358 40 661 0648.

Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.