(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon Assistentti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Haemme Taloushallinnon Assistenttia Sigma Trukit Oy:lle Keravalle. Sigma Trukit Oy on valtakunnallisesti toimiva materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

Pääsääntöisenä tehtävänä on ostoreskontran hallinnointi, avainasiakkaiden kannanhallinta järjestelmässä, toimittajatietojen ylläpito ja päivittäminen sekä muut päivittäiset taloushallinnon tehtävät.

Haemme taloushallinnon koulutuksen ja muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa osaajaa, joka on työskentelyssään täsmällinen, numerotarkka ja aikaansaava. Pystyt hallinnoimaan taloushallinnon perusprosesseja itsenäisesti ja ymmärrät laskutusprosessien toimivuuden tärkeyden yrityksen päivittäisessä liiketoiminnassa.

Etsimme persoonaltaan positiivista tiimipelaajaa, joka kokee tunnollisuutta ja vastuuta omasta työnjäljestä. Hakemamme osaaja tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja on työntekijänä yrittäjähenkinen. Työkokemus leasing -tai rahoituspalveluiden taloushallinnon tehtävistä sekä Lemonsoft -käyttöjärjestelmän tuntemus tuovat etua tehtävään vallinnassa. Toivomme hakijoilta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, IT-osaamista ja positiivisia referenssejä aikaisemmista työsuhteista.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan tehtävästä tai asiakkaamme yrityskulttuurista tarkemmin, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja ja hakuohjeita HR Yhtiöt Oy:n Yhteyspäälliköltä Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373. Huomioithan että täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: taloushallinto, assistentti, laskutus, raportointi