(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Esittely

Etsimme nyt voimakkaassa kasvussa olevalle monipuoliselle kuljetus- ja logistiikka-alan konserniasiakkaallemme

Palkanlaskennan kokemusta omaavaa monipuolista ja työsuhdeasioista kiinnostunutta

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Petikkoon. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Toimenkuva tulee sisältämään palkka-aineiston tuottamista, laskutusta, raportointia (viranomaiset, vakuutusyhtiöt, verottaja) sekä yleisiä toimiston tehtäviä, kuten puhelimeen vastaaminen jne.

Oppimisesi myötä vastuusi kasvaa ja pääset auttamaan myös muissa henkilöstökonsulttien avustamiseen ja neuvontaan liittyvissä tehtävissä.

Toivomme sinulta kokemusta jostain talous- ja palkkahallinnon (tai HR) sovelluksista, asiakkaalla on käytössä Mepco. Työehtosopimusten tulkintakokemus on myös eduksi (asiakkaalla mm AKT, PAM ja Postialan TES:t).

Edellytykset

Mikäli sinulla on kokemusta (avustavasta) palkanlaskennasta sekä muista tarkkuutta vaativista taloushallinnon ja HR-alueen tehtävistä on se sinulle eduksi ja edesauttaa työssäoppimistasi.

Ennenkaikkea odotamme sinulta oppimismyönteistä ja nöyrää asennetta sekä kiinnostusta edellä mainittuihin asioihin ja jonkun verran kokemusta toimiston vaihtelevista assistenttitehtävistä.

Työskentelyotteiltasi olet aikaansaava ja järjestelmällinen sekä palveluhenkinen, pidät siitä, että päiväsi ovat vaihtelevia ja tapahtumarikkaita!
Henkilönä istut parhaiten asiakkaamme tiimiin, jos olet tyyppinä joustava, rento sekä avoin ja huumoritajuinen.

Edut


Lisätiedot

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi palkkatoiveineen heti! Mahdolliset yhteydenotot sähköpostitse.

Tapaat meidät myös #contactforum messuilla 24.1.2019 @ Helsingin Messukeskus!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste