(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Asianajotoimisto Magnusson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme nyt taloushallinnon assistenttia monipuolisiin ja vaihteleviin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Taloushallinnon assistenttina hoidat taloushallinnon eri osa-alueita: ostoreskontraa, toimeksiantojen laskutusta sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä. Sinulta löytyy talousosaamista osakeyhtiön verotukseen ja alv-käsittelyyn liittyen ja tunnet sekä kotimaan että kansainvälisen kaupan alv-säädökset. Osallistut myös erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin: avustat lakimiehiä, käsittelet oikeudellisia asiakirjoja, hoidat matka- ja kululaskuja sekä arkistointitehtäviä. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olet mukana tärkeänä osana yksikön toimintaa. Raportoit ja vastaat talouspäällikölle ja toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa taloushallinnon osaamista, soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi) ja työkokemusta vastaavista työtehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla, ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Odotamme sinulta erityisesti erinomaista Excelin hallintaa, ja katsomme eduksesi muiden taloushallinnon järjestelmien osaamisesi (Procountor, CSI Lawyer). Aikaisempi työkokemus esimerkiksi asianajotoimistosta tai tilitoimistosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen ja otat vastuun työstäsi. Olet tehokas, ongelmanratkaisukykyinen ja itseohjautuva. Työskentelet mielelläsi tiimissä ja olet sen aktiivinen jäsen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Olet sitoutunut työhösi ja olet valmis kehittämään toimintatapojasi, pystyt tarvittaessa myös joustamaan. Persoonana olet sosiaalinen, positiivinen ja rohkea. Kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa ja itsenäisessä, vakituisessa asiantuntijaroolissa. Mikäli tunnistit itsesi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään 18.11.2018 osoitteessa http://www.magnussonlaw.com/jobs . Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Suvi-Maaria Tynkkyseltä p. 040 761 1388 7.11.2018 klo 10-12 ja 14.11.2018 klo 14-16.