(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Esittely

Pitkäikäinen ja arvostettu varustamoliiketoiminta-alan asiakasyrityksemme (osa isoa monialakonsernia) etsii kauttamme monipuolista

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

Helsingin Sörnäisissä toimivaan konsernin keskitettyyn talouspalvelutiimiin. Tehtävä on pitkä määräaikaisuus (äitiysloman sijaisuus) alkusyksyyn 2020, jatko on hyvin mahdollinen. Aloitus marras-joulukuussa.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu varustamoliiketoimintaan liittyvää kirjanpidon työtä ja osallistumista projekteihin (tulossa ensi vuonna mm ostolaskujärjestelmä-projekti). Lisäksi hoidat satamatiliyksien käsittelyä ja kiertoa, bunkkerilaskelmia (polttoaine), ostolaskujen käsittelyä ja muita monipuolisia kirjanpidon tehtäviä yhdessä pääkirjanpitäjän kanssa, jonka kanssa muodostatte tiiviin työparin. Kaiken kaikkiaan talouspalvelutiimissä on 10 hlöä.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu auttaa/neuvoa Portugalin sivuliikkeessä olevaa kirjanpitäjää aika-ajoin (on useimmiten kirjallista mutta valmius suulliseen englannin kielen käyttöön tulee olla olemassa).
Käytössäsi on Aditron Wintime ja maksatuksissa Opus Capita ja ostolaskuissa Inforin Smart Office -ERP/Rondo. Emme edellytä kokemusta näistä, mutta kokemus vastaavista/joistain talousjärjestelmistä on eduksi ja ennen kaikkea ennakkoluuloton ja utelias asenne tietotekniikkaa ja uutta oppimista kohtaan.

Edellytykset

Tehtävän hoitaminen edellyttää taloushallinnon koulutusta ja kokemusta ulkoisen laskennan (vastaavista) tehtävistä. Tiimiin soveltuaksesi toivomme sinun olevan positiivinen ja joustava, luotettava ja huumorintajuinen sekä tiimissä viihtyvä tekijä, kaikin tavoin hyvä tyyppi, sillä pääsee pitkälle!

Myönteistä asennetta oppimiseen ja muutokseen sekä vaihteleviin tehtäviin ja työtahtiin arvostamme myös todella paljon, sillä tähän tehtävään oppiminen tulee viemään aikaa mutta oppimisprosessin ollessa kesken toivomme sinun olevan myönteinen auttamaan myös muita tiimejä/yhtiöitä tarpeen mukaan. Ymmärrät myös talouden vaihtelevan työtahdin (kuunvaihteessa joustaminen on edellytys, tasaus tulee sitten kiireen hellittäessä).

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden arvostetussa ja vakavaraisessa sekä pitkäikäisessä yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät. Tehtävän hoitoa varten saat perusteellisen perehdytyksen ja tuen oppimiselle. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan varustamoliiketoiminnan taloudenhoitoa ja kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Lisätiedot

Hae paikkaa hakuohjeidemme mukaan ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja hakemuksesi, missä kerrot miksi juuri sinä olisit oikea henkilö asiakkaamme taloustiimiin!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste