(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Esittely

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle kansainväliselle organisaatiolle reipasta, kielitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä

Taloushallinnon assistenttia

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää noin kolme kuukautta.

Työtehtävät

- toimittajatietojen hallinta SAP järjestelmässä
- käyttäjähallinta Baswaressa
- tiketöintijärjestelmään tulevien tukipyyntöjen seuranta, ratkaiseminen ja eteenpäin vienti
- laskujen skannaus
- ostoreskontran postien lajittelu
- kyselyihin vastaaminen ja yleinen osaston asiakaspalvelu puhelimitse

Edellytykset

Asiakkaamme odottaa aiempaa kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta ja ostoreskontrasta. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ulospäinsuuntautunut taloushallinnon tradenomi/merkonomi/kandi. Työtapasi on asiakaslähtöinen, tarkka ja vastuullinen. Sinulla on hyvät IT taidot (esim. SAP, Basware) ja olet kielitaitoinen - sujuvat suomi, englanti ja ruotsi.

Edut

Työ soveltuu erinomaisesti kaupallisen alan opiskelijalle/osaajalle, joka haluaa kerryttää kokemustaan taloushallinnon tehtävistä suuressa kansainvälisesti toimivassa organisaatiossa.

Lisätiedot

Haethan tehtävään mielellään mahdollisimman pikaisesti ilmoituksen ohjeiden mukaisesti. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".