(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
GRK Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Etsimme energiseen joukkoomme taloushallinnon assistenttia monipuolisiin talouden ja palkkahallinnon avustaviin tehtäviin. Työtehtäviä ovat erimerkiksi seuraavat:

  • Ostolaskujen käsittely
  • Palkkahallinnon avustavat tehtävät
  • Yleiset assistentin tehtävät
  • Viranomaisilmoitusten tekeminen

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen työntekijää, joka ei pelästy pienistä vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja olet aktiivisesti käyttänyt myös englannin, ruotsin tai eestin kieltä. Olet käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja opit uudet nopeasti. Sinulla voi olla kaupallisen alan kokemusta tai koulutusta mutta se ei ole välttämätöntä -asenne ratkaisee tässä tehtävässä.

Tulevan kollegasi Iiriksen terveiset: ”Meillä on täällä todella mukava porukka hommissa. Työpäivät sujuvat nopeasti ja rennosti ja aina saa halutessaan apua”.

Tarjoamme sinulle rutiinien lisäksi monipuolisia työtehtäviä, joihin voit itse osaamisellasi vaikuttaa. Meillä ei ole kohokuvioituja käyntikortteja eikä latte-automaattia, mutta meillä on hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja vakituisen työpaikan lisäksi mukavat työkaverit sekä kätevän sijainnin Vantaankosken juna-aseman vieressä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talouspäällikkö Kimmo Vuori, puh. 050 466 1189. Kimmo on tavoitettavissa keskiviikkona 4.7.2018 klo 15-16 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään kysymykset sähköpostitse osoitteeseen hr@grk.fi.

Odotamme hakemustasi! Toimithan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen hr@grk.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 31.7.2018.