(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Nordic Moneta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Etsimme nyt tiimiimme

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet viiden hengen tiimissä, jossa hoidetaan Nordic Monetan Suomen, Ruotsin ja Tanskan taloushallintoa. Tehtäväsi pääpaino on ostoreskontran hoitamisessa mutta toimenkuvaasi liittyy myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • laskujen tiliöinti ja kiertoon laitto Basware IP -järjestelmässä
  • laskujen siirto kirjanpitoon ja maksatus (SAP)
  • uusien toimittajien perustaminen ja vanhojen tietojen päivittäminen järjestelmään
  • M2 matkalaskujen hallinnointi, tarkastaminen ja maksaminen
  • tiliotteiden tiliöinti ja siirto SAP:iin
  • muut avustavat kirjanpitotehtävät; täsmäykset ym.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, huolellista työskentelytapaa ja taitoa organisoida työtäsi. Toimit järjestelmällisesti ja työnjälkesi on laadukas myös ajoittaisissa kiiretilanteissa. Olet vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyökykyinen ryhmän jäsen. Viihdyt erinomaisesti tiimityössä, luot omalta osaltasi hyvää työskentelyilmapiiriä ja nautit keskusteluista työyhteisön kesken. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä it-taitoja ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on plussaa. Sopiva koulutustausta on esim. taloushallinnon AMK tai opistotason tutkinto. Toivomme sinulla olevan jonkin verran taloushallinnon työkokemusta, mutta arvostamme myös halua kehittyä työtehtävien myötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjolla on mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuki sekä tekemisen iloa viihtyisässä ilmapiirissä. Nordic Monetassa panostetaan aktiivisesti henkilöstön tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa elokuussa 2018. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 20.5.2018 mennessä Personnelin sivuilla: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Heidi Tuomikorpi p. 043-824 3261.