(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Esittely

Haemme nyt kansainvälisesti toimivalle tuotantoympäristössä toimivalle asiakkaallemme Vantaan Tikkurilaan monipuolista

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

Työn kesto on syyskuulle eli tarpeen kesto on yhteensä noin 5 kk!

Työtehtävät

Päätehtäväsi ovat mm myynti (ja osto-) reskontran, maksuliikenteen sekä avustavan kirjanpidon hoitaminen ja näissä avustaminen, tehtävät vaihtuvat kesän aikana eri henkilöiden tuurauksen myötä, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet tehdä monipuolisesti eri tehtäviä.

Koska vakituinen tiimi on pieni ja tiivis, niin on todella tärkeätä, että osaamisesi ja halukkuutesi auttaa on monipuolista ja haluat tehdä taloustehtäviä mahdollisimman joustavasti ja monipuolisesti, näin takaat myös oman oppimisesi ja kehittymisesi parhaiten. Päävastuunasi on kuitenkin alkuun toimia Myyntireskontran ja avustavan kirjanpidon parissa ja niistä toivommekin vahvimmin aiempaa osaamista.

Edellytykset

Tässä tehtävässä menestyt parhaiten, jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä taloushallinnon parista vähintään 1-2 vuoden verran ja olet innostunut oppimaan lisää ja kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Lisäksi haluamme painottaa, että tuotantoympäristössä talousasiat toimivat hieman eri tavoin, kun muussa ympäristössä ja siksi korostamme, että kokemus tuotantoyrityksen taloushallinnosta on iso etu.

Kirjapidossa asiakkaallamme on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä AX ja maksuliikenteessä Opus Capita, kokemus näistä on eduksi mutta ei edellytys. Arvostamme, että sinulla on kokemusta joistain taloushallinnon/reskontran järjestelmistä sekä hyvät Excel -taidot. Toivomme sinulta myös auttavaa englannin kielen taitoa.

Henkilönä arvostamme tarkkuutta ja huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta ja innostunutta sekä joustavaa asennetta. Olet mukava ja ystävällinen tiimin jäsen etkä kaihda muuttuvia tilanteita.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoasi osaavien kollegoiden parissa.

Lisätiedot

Hae tehtävää pikaisesti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".