(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepeen taloushallinnon tiimiin taloushallinnon assistenttia konsernin talous- ja kiinteistöhallinnon prosessien asiantuntijaksi. Tehtävän painopistealueina ovat konsernin ja sen liiketoimintojen taloudellisen kehityksen suunnittelu mm. budjetointi, rullaava ennustaminen sekä kiinteistöhallinnon tehtävät.

Arvostamme kokemusta vastaavien tehtävien onnistuneesta hoitamisesta ja sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus. Olet yhteistyökykyinen toimiessasi koko konsernin tuki- ja palvelutoimintojen ja eri liiketoiminta-alueiden ammattilaisten kanssa kiinteässä yhteistyössä. Tehtävä vaatii myös itsenäistä työskentelyä sekä kykyä ja motivaatiota kehittää tehtävän sisältämiä prosesseja. Tehtävän vastuullinen hoitaminen edellyttää tarkkuutta, analyyttisyyttä ja että viihdyt numeroiden parissa. Arvostamme suuresti myös toimialojemme tuntemusta ja työkokemusta esim. päätoimialallamme marketkaupassa. Arvostamme sekä suomen että ruotsin kielen sujuvia suullisia ja kirjallisia taitoja.

Eepee tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tehtävän myötä talous- ja kiinteistöhallinnon asiantuntijaksi maakunnan yhdessä suurimmista yrityksistä. Huolehdimme käytännönläheisestä perehdytyksestä tehtävään sekä varmistamme koulutuksen ja ammatillisen kehittymisen työn ohessa. Eepeen tuki- ja palvelutoimintojen sekä liiketoiminta-alueiden muilta ammattilaisilta saat tehtävään tarvittavan tuen. S-ryhmän ja Eepeen hyvät henkilöstöedut saat itsellesi ja kotitaloudellesi heti työsuhteesi alusta alkaen (S-etukortti).

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin konsultit Maria Nevala, puh. (03) 3138 0416 ja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 4.3.2018 mennessä websivujen www.personnel.fi kautta.