(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (min. 2 pvä/vko) työsuhteeseen Urjalaan. Määräaikaisuus on alustavasti kestoltaan loppuvuoteen 2017 mutta työsuhteen jatkumiselle pidempään on hyvät edellytykset. Tehtävässä toivottu aloitus on pikaisella aikataululla. Taloushallinnon assistentin toimessa tulet sijoittumaan osaksi yrityksen talousosastoa. Tehtävät painottuvat taloushallinnon ja sisäisen laskennan tukitoimintoihin sekä päivittäiseen kirjanpidon hoitoon. Tulet osallistumaan muun muassa kuukausittaiseen raportointiin, sekä olet talousjohdon tukena erilaisissa päätöksentekovaiheissa tuottamalla heille lukukelpoista tarkastelumateriaalia päätöksenteon tueksi.
Odotamme sinulta
Tehtävään valittavan henkilön tulee olla työssään tarkka ja täsmällinen sekä osata organisoida omaa työtään tiukassakin aikataulussa. Tietoteknisinä taitoina vaaditaan erinomaisia MS-office ohjelmien hallintaa ja niistä etenkin syvää excelin tuntemusta ja osaamista. Asiakkaamme on kansainvälinen toimija, joten erinomaisen suomenkielen lisäksi vaaditaan myös erinomaista englanninkielen taitoa, kommunikoit myös lähiesimiehesi kanssa englanniksi.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävä soveltuu taloushallinnon tradenomille tai opiskelujen loppuvaiheessa olevalle henkilölle.
Muut tiedot
Jos koet tehtävän soveltuvan sinulle, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.
Kesto
Loppuvuoteen 2017, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Miia Koivisto, loimaa@vmp.fi, 040 771 9090 tai 040 307 5260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.10.2017 mennessä.