(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Sto Finexter Oy on ruotsalaisen Sto Scandinavia AB:n tytäryhtiö ja kuuluu Sto konserniin, joka on yksi maailman johtavia julkisivujärjestelmien toimittajia. Sto kehittää, valmistaa ja markkinoi julkisivu-, betoni-, lattia- ja sisätilatuotteita. Jokainen rakennus on tulos monista vaihtoehdoista suunnittelussa ja rakentamisessa. Sto toimittaa rakennusmateriaaleja sekä antaa neuvoja siitä, miten rakennus parhaiten suojataan, jotta sen arvo säilyisi.
Etsimme asiakasyrityksellemme Sto Finexter Oy:lle taloushallinnon assistenttia Vantaalle hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan maaliskuun 2019 loppuun saakka. Jatko on määräaikaisuuden jälkeen mahdollinen. 

Tehtäviisi kuuluvat

Taloushallinnon assistenttina pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat osto- ja myyntireskontran hoito sekä perintään liittyvät tehtävät. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu kirjanpidossa ja tilinpäätöksessä avustamista sekä muita avustavia taloushallinnon tehtäviä. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen taloushallinnon osaaja, jolta löytyy SAP:n ja Excelin tuntemusta. Työsi koostuu numeroiden kanssa toimimisesta, joten olet tarkka työntekijä ja pystyt kommunikoimaan niin suomen kuin englannin kielellä. Sopeudut joustavasti vaihtuviin työtilanteisiin sekä nautit yhteydenpidosta eri sidosryhmiin. Arvostamme itseohjautuvaa, aktiivista ja rohkeaa työskentelyotetta. 

Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittääomaa osaamista taloushallinnon tehtävien parissa. Tukenasi sinulla on osaava jamukava työyhteisö.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lehtinen, puh. 030 6090 593  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi