(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA TAMPEREELLE

Etsimämme henkilöllä on jo muutaman vuoden taloushallinnon työkokemus ja kaupallisen alan koulutustausta. Henkilö kykenee itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn ja omaa positiivisen tekemisen asenteen.

Työhön kuuluvat osto- ja myyntireskontran tehtävät, kassan hallinta, täsmäytykset, ALV-raportoinnit sekä tarvittaessa avustaminen kirjanpidon ja palkkahallinnon tehtävissä.

Tehtävässä painottuu SAPin hallinta, josta toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta. Kerro hakemuksessasi myös kielitaidostasi. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen että englannin taito ovat edellytyksiä tehtävässä pärjäämiselle.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ostoreskontran hoitaja. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmämme kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella osoitteesta info.tampere@temp-team.fi tai numerosta 0207414852.