(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle taloushallinnon assistenttia.Kansainvälisellä markkina-alueella toimiva asiakasyrityksemme hakee taloushallinnon assistenttia osaksi globaalia työyhteisöä vuoden loppuun saakka. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja itsenäinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. 


Keskeisimpänä työtehtävänä on SAP:ssa tapahtuva ostotilauksien hallinnointi kattaen mm. tilausten kirjaukset, muokkaukset ja päivitykset sekä talousennusteraporttien tuottamisen ja kuljetuksiin liittyvien vientidokumenttien hallinnan. Työtehtäviin opastetaan, mutta jatkossa työtehtävistä on suoriuduttava itsenäisesti.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- SAP-taloushallinnonjärjestelmän laajaa hallintaa

- hyviä IT-taitoja

- hyvää englannin kielitaitoa

- itsenäistä työotetta


Työaika on klo 8-16 ja käytössä on liukuma klo 7-17 välillä. Kyseessä on alustavasti vähintään kolme päivää viikossa oleva osa-aikatyö, mutta viikkotuntimäärä voi kasvaa työsuhteen edetessä. Työ alkaa elokuussa ja kestää vuoden 2019 loppuun saakka. 


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.


Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen meille osoitteessa www.nordic.fi Kerro hakemuksessasi työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti.Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän hakemuksesi ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.