(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti rakennusalalle – MRA Laudoitus Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

MRA Laudoitus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan yritys ja olemme erikoistuneet erilaisiin betonitöihin. Olemme vakavarainen yritys ja toimineet alalla 5 vuotta. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 4,6 M€ ja työntekijöitä meillä on n. 40 henkilöä. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Sahaajankatu 50, Helsinki.

Haemme nyt Taloushallinnon assistenttia, jolla on aiempaa kokemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä. Vastuullasi on rakennusalan raportointivelvollisuuksien lisäksi myös taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtävät. Työ on itsenäistä, välillä sinä olet ainoa henkilö toimistollamme. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian.

TYÖTEHTÄVÄ: Taloushallinnon assistentti

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu

TYÖN KESTO: Aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Tietämystä rakennusalan tilaajavastuusta, lupa-asioista ja alihankintasopimuksista sekä raportointivelvollisuuksista.
- Liiketalouden perustutkintoa (merkonomi, tradenomi tai vastaava).
- Palkanlaskennan ja taloushallinnon osaamista, plussana on Admicom- ohjelman tuntemus.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, viron kielen taito on plussaa.
- Olet oma-aloitteinen ja tarkka.

MITÄ ME TARJOAMME:

- Saat vapautta ja itsenäisyyttä hoitaa asiat niin kuin parhaaksi näet.
- Hyvän työilmapiirin.
- Kilpailukykyisen palkan.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Lähetä CV hakulinkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 09.06.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!