(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti projektityöhön
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Taloushallinnon assistenttina pääset avustamaan yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän uudistamisprojektissa tuomalla taloushallinnollisen tietotaitosi mukaan. Tehtävä antaa merkittävää kokemusta, vastuuta ja mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä.
KUVAUS
Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset taloushallinnon raportointitehtävät Exceliä pääsääntöisesti hyödyntäen. Tehtävä tarjoaa monipuolista kokemusta yrityksen koko taloushallinnosta ja syventyä projektilaskentaan. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme asennettasi ja työskentelyotettasi, joka on itseohjautuva, huolellinen ja helposti uusiin tilanteisiin mukautuva.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden osallistua organisaation uudistusprojektiin
* Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä mahdollisuuden vastuuseen ja itsenäiseen työhön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Yrityksen ulkoiseen ja sisäiseen laskentatoimeen liittyvät projektilaskentaiset tehtävät
* Ostoreskontran ja myyntireskontran hoitaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on


* Tehtävää tukeva kaupallinen koulutus (AMK/KTM)
* Hyvät taidot Excelistä
* Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta taloushallinnollisista tehtävistä, esim. työharjoitteluista


Etsimämme henkilö on:


* Vastuuntuntoinen
* Oma-aloitteinen
* Tarkka ja huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vähintään lokakuu 2019
* Sijainti: Helsinki, Konala
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme tarjoaa projektinhallinnan ja putkistosuunnittelun palveluita, konepajavalmistusta ja metallituotteiden pintakäsittelyä sekä toteutamme teollisuudelle mekaanisia asennuksia ja paikallaan asennettavien säiliöiden kokonaistoimituksia.