Taloushallinnon assistentti, Pilke Päiväkodit Oy, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pilke Päiväkodit Oy:lle taloushallinnon assistenttia työskentelemään 3 kk:n projektiluontoiseen tehtävään. Mikäli sinulla on soveltuva taloushallinnon koulutus, hieman aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja olet motivoitunut tarttumaan rohkeasti toimeen, voit olla etsimämme henkilö! Hae tehtävää pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa pikaisella aikataululla!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tukiroolissa uuden taloushallinnon järjestelmän käyttöönottoprojektissa. Toimit käyttöönottoprojektin tukena ja osallistut projektin läpiviemiseen. Ajat exceleitä, luot käyttäjätunnuksia ja selvittelet laskuja. Tehtäviisi kuuluu myös muita hallinnollisia ja taloushallinnon tehtäviä. Työskentelet tiiviisti sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät kommunikointitaidot ovat tehtävässä välttämättömät. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden oppia monipuolisesti taloushallinnon tehtävistä!

Tarjoamme


* Ammattitaitoisen tiimin ympärillesi
* Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Käyttöönottoprojektin tukeminen ja siihen osallistuminen
* Laskujen selvittäminen
* Käyttäjätunnusten laatiminen
* Sisäisten asiakkaiden kanssa työskentely ja yhteydenpito
* Muiden hallinnollisten ja taloushallinnon tehtävien tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Hieman kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)
* Excel- ja MS Office osaamista ja hyvät tietotekniset valmiudet omaksua uusia järjestelmiä


Eduksi katsotaan mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta käyttöönottoprojekteista

Työntekijänä olet:


* Palveluhenkinen ja tunnollinen
* Kommunikointitaitoinen
* Yhteistyökykyinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.11.2021 tai mahdollisimman pian
* Työmäärä: 37,5 h/vko, liukumat käytössä
* Kesto: 31.1.2022 asti, jonka jälkeen jatkoa mahdollisesti 1 kk
* Paikka: Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pilke Päiväkodit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pilke Päiväkodit Oy:n varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä. Työyhteisö, joka tukee lapsen oppimista ja kasvua parhaalla mahdollisella tavalla, luodaan aktiivisuudella, ammatillisuudella, pedagogisella osaamisella, lapsen osallisuudesta huolehtimisella, muokkautuvilla oppimisympäristöillä sekä kannustavalla ja motivoivalla ilmapiirillä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot