(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti pikaisesti alkavaan kesätyöhön!
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Esittely

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaalle lentokentän läheisyyteen

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

kesätyöhön ajalle 28.5. – 3.8.2018 tai tarpeen mukaan mahdollisesti 10.8.2018 asti. Päivittäinen työaika klo 8.00 - 16.00.

Työtehtävät

Pääasiallisia työtehtäviäsi kahden hengen taloustiimissä tulevat olemaan ostolaskujen käsittely, maksuliikenteen hoitaminen, tiliotteiden tiliöinti ja saapuvien suoritusten kirjaus.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai käynnissä olevat alan opinnot sekä työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. It-taitosi ovat ajan tasalla ja etenkin SAP-järjestelmän tuntemus on tärkeää. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti ja tunnet jonkin verran ALV-säännöksiä.

Henkilönä olet tarkka, järjestelmällinen, vastuuntuntoinen, palveluhenkinen, positiivinen ja ystävällinen tiimin jäsen.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle miellyttävän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä monipuolisia tehtäviä taloushallinnon parissa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste