(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, osa-aikainen, Aikawa Fiber Technologies Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Kiinnostaako sinua työskentely globaalin sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet tarjoavan organisaation alla? Etsimme nyt osa-aikaista taloushallinnon assistenttia paperiteollisuuden projekteihin ja varaosiin keskittyvälle asiakkaallemme Aikawa Fiber Technologies Oy:lle Helsinkiin. AFT on osa maailmanlaajuista konsernia, joka toimii niin Amerikassa, Aasiassa kuin Euroopassakin. Jos etsit itsellesi työtä kansainvälisessä yrityksessä, olet kaupallisen alan opiskelija tai osaaja, omaat hyvät Excel-taidot sekä halun kehittyä urallasi, tämä työ voi olla juuri sinua varten! Haethan pikimmiten, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Osa-aikaisena taloushallinnon assistenttina työskentelet Helsingin toimistolla projektien talousasioista vastaavien henkilöiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu erilaisia taloushallinnon avustavia tehtäviä, tietojen kirjausta, ostojen ja dokumentaation hoitamista sekä muita toimistotyötehtäviä. Töitä teet kuusi päivää kuukaudessa ja työpäiviesi (7,5h/päivä) sijoittumisen pääset sopimaan joustavasti asiakasyrityksemme kanssa. Pääset lisäksi työskentelemään rennossa työilmapiirissä rautaisten ammattilaisten ympäröimänä. Tämä työtehtävä sopii loistavasti esimerkiksi kaupallisen alan loppuvaiheen opiskelijalle opintojen oheen.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden oman urakehityspolun nostattamiseen
* Mukavat työtoverit sekä rennon ja avoimen työskentelyilmapiirin
* Monipuoliset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviin kuuluu mm. seuraavia tehtäviä ja näissä avustamista:


* Projektien kustannuslaskelmien keräämistä, datojen syöttämistä ja seuraamista
* Projektimyynnin myyntisaatavien ja erääntyneiden laskujen valvontaa sekä raportoinnissa avustamista
* Myyntireskontraa ja laskentaa
* Tietojen syöttämistä Smartsheetiin
* Komissiolaskelmien ylläpitoa ja niiden laatimista
* Projektimanuaalien kasaus eli tarvittavan materiaalin kerääminen ja tulostaminen
* Muita toimistotyötehtäviä; myynnin ja logistiikan tuki, asiakaskahvituksissa avustaminen


Raportoinnin päätyövälineenä hyödynnetään Exceliä, jonka lisäksi käytössä on mm. ERP-toiminnanohjausjärjestelmä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito (tulee ymmärtää englanninkielisiä materiaaleja)
* Kaupallisen alan opinnot meneillään, opintoja mielellään takana jo vähintään 1-2 vuotta (esim. merkonomi, tradenomi, KTM)
* Hyvät tietotekniset perustaidot ja erityisesti hyvä Excel-osaaminen


Aikaisempi työkokemus taloushallinnon puolelta ei ole välttämättömyys, mutta se katsotaan valinnassa eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Positiivinen ja ratkaisukeskeinen
* Huolellinen ja tarkka
* Joustava ja oppimishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Määräaikainen, 12 kk
* Työmäärä: 45h/kk eli 6 päivää kuukaudessa (vaihdellen ma-pe 7,5h/päivä, työpäivien sijoittuminen sovitaan asiakasyrityksen kanssa)
* Sijainti: Eskolantie 1, 00720, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Aikawa Fiber Technologies Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin -ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka valmista ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhyeen kiertoon. Olemme osa globaalia AFT: tä, jolla on valmistusyksiköt Suomen lisäksi Kanadassa, Etelä-Koreassa, Brasiliassa ja Kiinassa sekä myynnin edustus kaikkialla maailmassa. AFT: n omistaa japanilainen Aikawa Iron Works, joka on erikoistunut paperin- ja sellunvalmistuksessa tarvittavien laitteiden valmistamiseen. Suomessa AFT: llä on valmistusyksikkö Varkaudessa ja myynti- ja projektitoimintojen osasto Helsingissä.