(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti OPM Internationalille
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Oletko etsimässä uutta työpaikkaa taloushallinnon tehtävien parista?

OPM International Ltd. - urheilukalastukseen erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike etsii nyt työntekijää pieneen taloushallintotiimiinsä. Työt alkavat nopealla aikataululla ja jatkuvat vuoden 2020 loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

Tehtäviisi taloushallinnon assistenttina kuuluvat mm. kirjanpidon avustavat tehtävät, myynti- ja ostoreskontran ylläpito sekä laskutus. Tehtäviisi kuuluu satunnaisesti myös tullipapereiden tekoa. Työ on itsenäistä ja rutiininomaista, tukenasi kaksi tiimiläistä jotka työskentelevät samoissa tehtävissä kanssasi.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja mahdollisesti Fennoa-järjestelmän käytöstä. Tehtävässä tarvitset myös englannin ja satunnaisesti ruotsin kielentaitoa, joten toivottavasti ne sinulta sujuvat. Olet persoonaltasi avoin ja rauhallinen, sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. työntekijänä olet ahkera, joustava, siedät rutiineja ja olet myös innokas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kilpailukykyisen palkan hyvässä ja rauhallisessa työyhteisössä. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja esittelemme hakijoita asiakkaalle jo hakuaikana. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja paikasta voit kysyä Adeccon HR Consultant Aleksi Kerolalta, puh. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi