(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Nordic Morning Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Nordic Morning Oyj:lle osa-aikaista taloushallinnon assistenttia. Mikäli olet huolellinen ja oma-aloitteinen taloushallinnon aloitteleva osaaja, tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tehtävässä, jossa on kehittymismahdollisuuksia kirjanpitäjäksi asti. Tässä tehtävässä pääset osaksi kahdeksan hengen tiimiä ja toimimaan uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa. Odotamme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja reskontran tuntemusta. Hae nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Taloushallinnon assistenttina työskentelet reskontran hoidon ja laskutuksen parissa sekä toimit osana kahdeksan hengen tiimiä, johon kuuluu lisäksesi viisi kirjanpitäjää ja kaksi business kontrolleria. Yrityksessä käytössä on Basware Invoice Processing -palvelu. Lisäksi pääset testaamaan ja hoitamaan SAP Business ByDesign-järjestelmän käyttöönottovalmisteluita.

Tarjoamme


* Paikan osana kokenutta tiimiä
* Mahdollisuuden kokoaikaiseen työskentelyyn kesällä
* Kehittymismahdollisuuksia aina kirjanpitäjäksi asti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Reskontran parissa työskentely
* Kirjanpidon täsmäytys
* Tiliöinti ja maksatukset
* Matkalaskujen hoito ja laskujen kierrätys
* Tullitilastojen, kuten tuonnin ja viennin, hoitaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuvat kaupalliset korkeakouluopinnot esim. tradenomi
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä kesätöiden tai harjoittelun parissa
* Reskontran hyvä tuntemus
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Eduksi katsomme ruotsin kielitaidon ja Basware -ohjelmiston osaamisen.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Rohkea
* Tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Työmäärä: min. 15 h/viikko, ajoittain mahdollisuus isompaan viikkotuntimäärään ja kesällä mahdollisuus työskennellä kokoaikaisena toukokuun alkupuolelta elokuun loppuun
* Sijainti: Hermannin rantatie 8, 00580 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordic Morning Group Oyj puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nordic Morning Oyj on osa pohjoismaista viestintäkonsernia, joka luo digitaalisia kokemuksia asiakasyritysten muutostarpeisiin. Yrityksen ydinosaaminen on auttaa yrityksiä kehittymään asiakaskeskeisiksi yhdistämällä liiketoiminnan muutoksen, palvelusuunnittelun, teknologian ja datavetoisen markkinoinnin. Vuonna 2018 konsernissa työskenteli 472 henkilöä ja konsernin liikevaihto oli 76,4 miljoonaa euroa.